Szakítás utáni mélyrepülés, átsírt nappalok, éjszakák, és a felismerés hogy ez így NEMMEHETMÁRTOVÁBB, változtatni kell valamin mert ez így nem lesz jó a jövőben. És akkor jöhettem én a képbe, én a lifecoach. Kicsit több mint két hónapja kezdtük, és most itt vagyunk, és én nagyon örülök, hogy végigkísérhetem ezt a változást. Laci sikerösszefoglalója amit az ő hozzájárulásával és változtatás nélkül osztok meg Veletek:

Sikerlevél :

Kemény, hegyekkel-völgyekkel teli két hónap. Két olyan hónap, ami ráébresztett arra, köszönhetően a segítségnek, amit kértem illetve a támogató közegnek, hogy megvan bennem mindaz, amit eddig is tudtam, csak elnyomtam magamban.

Ez köszönhető a rengeteg csalódásnak, kritikának, hozott dolgoknak a múltból, de rájöttem, hogy felesleges mindezt elnyomni magamban, aki valójában vagyok. Bele kellett táplálnom a tudatomba, hogy igenis jó ember vagyok, sok jó tulajdonsággal, mégha ez mások szemében nincs is így.

Elkezdtem megtanulni kizárni a negatívumokat, a rosszat magam körül, hallatni a hangom, a véleményem kinyilvánítani. Elkezdtem MAGAMMAL törődni, nem azt figyelve és keresve elsődlegesen, hogy másnak mi a jó, mi tetszik vagy épp az ő problémáikat oldjam meg. Feltölt, örömmel tölt el ez a változás. Meglepő, néha-néha bizonyos élethelyzetekben még furcsa, szokatlan, de ettől függetlenül jó.

És a legjobb része az egésznek, hogy mostanra már nem nehéz, hogy így éljem a mindennapjaim, az lehetek aki vagyok, és nem csak a körülöttem lévők, de saját magam is látom a változást.”