Fembot = female robot (robotnő)

Jön a karácsony… Már csak néhányat kell aludni… Gondolom egy sor karácsonyi cuccot már beszereztél, rejtegeted nehogy a kis szaporulat rábukkanjon, tuti megvan már az ünnepi menűsorhoz is egy csomó minden, meg a listád, hogy mi mindent kell még csinálnod, tervezed hogyan fogod csillivillibe vágni a kecót, hogy még a pók valaga is ragyogjon fent a sarokban…. Közben persze csinálod a mindennapokat, dolgozol, meg főzöl, meg elhozod az oviból a kicsit, edzésre viszed a nagyot stb…. Közben a hajadat hátrafogod egy praktikus copfba, és a régi kinyúlt farmeredhez felhúzod a párod pólóját….

Nnnna nem ragozom, csak azt tedd meg légyszíves, hogy most megállsz egy kicsit, belenézel a tükörbe és megkeresed azt a lányt, aki még megvan valahol ott az anyarobot alatt. Hová lett? Mik voltak a céljai? Hol van ma? És különben is ki ez a karikás szemű, agyonhajszolt, saját maga által elhanyagolt nő????

Keresd meg kérlek azt a lányt ott legbelül, és szeresd őt nagyon. Hidd el nem bűn ha a szülinapi ajándékutalványodból nem a gyereknek veszel valamit. Nem bűn néha megenni a legszebb gyümölcsöt, vagy a legnagyobb sütit. Nem bűn törődni magaddal és tiszta szívből szeretni önmagad, nem kevésbé szeretve emellett a fészekalja gyerekedet!

És hogyan kezdj hozzá? Kezdetnek csinálj valami olyat, amit már nagyon régen szerettél volna, még mielőtt fembot (female robot) lettél… nem kell, hogy nagy volumenű legyen, de rólad szóljon! Figyelj az érzéseidre, és figyelj egy kicsit arra a régi lányra odabent.

És hagyd végre a francba a pókot a sarokban!!!!

szeretettel ❤️ Viki