Szóval milyen gondokkal szoktak az emberek coachoz fordulni?
Itt van például Bastien. Tökéletes coachee (az a személy, akit coacholnak). Okos, művelt, és ami a folyamat szempontjából nagyon fontos, nyitott és befogadó. Profi táncos, transzművész, a vendéglátásban is helyt áll, és jelen pillanatban van egy nagyon is polgári foglalkozása. Boldog párkapcsolatban él, csakúgy sugárzik a szerelemtől.

De van valami, aminek most jött el az ideje. Nagyobb változtatásra készül, ami nem kis kihívást jelent. Még nem látja tisztán az útját, de szeretne az egzisztenciájában előbbre lépni, szeretne az életminőségén vagyis inkább a minőségi életen nagyobb fordulatszámra kapcsolni, és mindehhez nagyobb személyes szabadságot is. Miiii???? Pandémia idején???? IGEN! Hiszen ez nem fog örökké tartani! Sőt a coaching folyamat első jelentős felismerése volt, hogy ez a helyzet maximálisan alkalmas valami újnak az előkészítésére, a változásra, változtatásra való ráhangolódásra.


Persze rohadtul nem könnyű ebben a karanténos, maszkos, kijárnitilos helyzetben motiváltnak és tettrekésznek maradni. De Bastien eltökélt, kitartó, és nem csak várja a változást, mint valami csodát…
Ő VÁLTOZTATNI FOG!