Mi is ez pontosan? 

Klub est nők részvételével, ahol játszunk, beszélgetünk, ismerkedünk, élményt és tapasztalatot szerzünk,  osztunk meg, figyelünk, nevetünk. Ha épp úgy hozza, sírunk. Érzünk és érzékenyülünk. 

Honnan a név? ÖNmagunk határain kívül és felül helyezkedve, különböző aspektusok és gondolatvilágok mentén tekintünk ÖNmagunkra és egymásra. 

Mindezt egy kártya segítségével és Miski Viki life coach (vagyis én 🙂 ) részvételével és vezetésével. Együtt haladunk az önismeret útján, lépünk előre az elakadásainkban, keressük a kivezető utat a gondjaink zűrzavaros erdejéből.  10 különleges nő, 10 különböző élethelyzet, 10 nézőpont, 10 hozzáállás. 10 puttony, amit cipelünk. Nézzük meg, mivel gyarapodhatunk, mit hagyhatunk hátra! Amit biztosan kapsz: értő figyelem, odafigyelés, tartalmas idő, önfeledtség. Amitől mentes az est: kritika, minősítés, elítélés, kéretlen vélemények és tanácsok.  

Ha szeretnél részt venni egy ilyen programban, kérlek jelezd privát üzenetben, és értesítünk, hogy hol és mikor várható a következő kártyaparti. 

Szeretettel ❤️ Viki