“én biztosan teljesen hülye vagyok, másnak tuti nincs ilyen problémája”

“jajjj… de jó lenne megbeszélni valakivel, aki nem az anyám/párom/bátyám stb…”

“csak rugózok, futom a köröket odabent a fejemben és nem látom a kiutat”

“legszívesebben kiordítanám magamból, de kinek, minek, hol?”

Ismerősen hangzik? 

Nagyon  sokszor hallottam ezeket a mondatokat/kérdéseket az ülések során, és persze azon kívül is.

A CSOPORTOS COACHING válasz lehet ezekre a felvetésekre.

Mi történik egy ilyen ülés alatt? Ez egy tematikus, vezetett beszélgetés. Összeülünk néhányan, megismerjük egymást, egymás  elakadásait, és mindenki saját magán dolgozva, de egymást támogatva,  megkeressük a kiutat. Beszélgetünk, néha rajzoltok, néha írtok,  képeket nézegettek, vagy kitöltesz egy-egy tesztet. A lényeg, hogy a jövőbe tekintve, megoldásfókuszba kerülsz, és megkeressük a számodra legmegfelelőbb utat. Hatalmas és felszabadító érzés megtapasztalni, hogy NEM VAGY EGYEDÜL!!! érdekes és gondolatébresztő élmény belelátni egy kicsit, hogy más hogyan birkózik meg egy hasonló helyzettel. Ez egy elfogadó, támogató és szeretetteljes  közeg, ahol mindig biztonságban érezheted magad.

Milyen témában? Csak néhány példa: önértékelés, magánéleti válság, Ki vagyok én?, válás, gyermekvállalás, konfliktushelyzetek, nem-et mondás, önmegvalósítás, fogyás, életmódváltás, döntéshelyzet…. Ha NEM azt az életet éled, amit IGAZÁN SZERETNÉL .

Ha már megérlelődött benned a segítségkérés gondolata, és csoportos ülésen szeretnél részt venni, bővebb információkért keress a megadott kontaktokon.

szeretettel ❤️ Viki