Segítséget nem csak akkor lehet kérni és fogadni, ha gondban vagy, elakadásod van, nem találod a helyed
A fejlődésnek mindig van tere, akkor is ha úgy érzed sínen vagy, és szépen haladsz a tervezett úton.


Az egyik legjobb példám erre Szabolcs. Régi jó barátom, mindig támogattuk egymást, ahol csak lehetett. Amikor egy új nagyívű projektbe kezdett, megkért, hogy nézzük át együtt coaching szemlélettel is a tervet. Szépen összeállított, alaposan átgondolt, célirányos és jól ütemezett projektről beszélünk, és első blikkre azt gondolná az ember, hogy ehhez már nincs mit hozzáfűzni… Dehogyisnem! Mindig van! Jól bevált coaching eszközökkel nagyító alá helyeztük, és jónéhány ponton megtaláltuk a “még jobban, még többet, vagy a még gyorsabban” lehetőségeit, és az oda vezető megoldásokat.

Menet közben az is kiderült, hogy magánéleti fronton is lehetne segíteni a projekt előrehaladását. Egészen konkrétan Szabi párja, Ricsi egy kissé többet költ mindenre IS, mint ez az adott szituációban megengedhető lenne, ezzel késlelteve a szükséges befektetéseket, tehát rögtön adódott a következő coaching folyamat témája is, hogyan lehetne ezt is rendbetenni…. Mindehhez idő kellett, nem 5 perc, és nem 2 nap, de hamarosan minden a helyére került.


És rendbetettük? Igen! Halad a projekt? De halad ám! Nem is akárhogyan!

Szeretettel ❤️ Viki

Ha úgy érzed, hogy rólad is szólt ez a bejegyzés, ha jól jönne a segítség, ne várj egy percet sem, tedd meg az első lépést MAGADÉRT!!! Keress e-mailben, a viktoria.miski@gmail.com címen, vagy telefonon a +3670-6281141 számon.