A címből már sejthető a válasz a következő kérdésre: Mi az, amit senki sem vehet el Tőled? Az emlékeid.

Pár napja jött szembe velem egy poszt egy kis szigetről, amelyet személy szerint nagyon szeretek. Rodosz. Talán azért, mert ez volt az első sziget, ahol láthattam a tengert. Vagy azért mert összességében másfél évet töltöttem a szigeten. Vagy csak a mediterrán levegő? És még három oldalon keresztül tudnám sorolni az EMLÉKEKET, amelyeket ott gyűjtöttem. Ha csak belegondolok mennyire boldog voltam ott… Duuuuuhhhh Vissza akarok menni!

Igen az emlékek nagyon jó társak tudnak lenni az úton amelyen haladunk, és a céljaink elérésében. Főleg most a Pandémia alatt, mert valljuk be legtöbbünknek nem adatik meg a Dubai nyaralás.

Arra kérlek gondoljatok most egy helyre, ahol felhőtlenül boldognak éreztétek magatokat… Megvan?Adjatok magatoknak 5 percet és lépjetek ki kicsit ebből az időből… repüljetek képzeletben vissza arra a helyre és éljétek át kicsit az élményeket, amelyeket ott szereztetek… nem lesz nehéz, hiszen vannak róla EMLÉKEITEK… Na hogy érzitek magatokat?

Remélem ez a kis szösszenet, hozzásegített ahhoz, hogy jobban induljon ez a nap… ami nagyon fontos: GYŰJTSETEK EMLÉKEKET! ŐRIZZÉTEK meg, mert bármikor újra lejátszhatjátok a fejetekben levő Full HD 5.1-es Videóvisszaemlékezőlejátszón (Tessék egy szép új magyar szó). Segít átvészelni és akár tervezni is a jövőre.

Én például eldöntöttem, hogy visszatérek és újra megmártózom majd a Szent Pál Öbölben (mellékelt kép) kiúszom a nyílt tengerre, ahogy szoktam és élvezem az a Vadságot, amit Földközi Tenger nyújt.

Szeretettel ❤ a szerző: Sebastien Black